Ligging

Vakantiehuis Villa Limani is ideaal gelegen op Kreta. Nabij Chania is het een ideale uitval basis voor de mooiste plaatsjes op West Kreta te verkennen, zowel de Noord als de Zuid kant. Op een hoogte van 255m, gelegen in landelijk Kreta in het typisch Griekse dorpje VAMOS waar de tijd heeft stil gestaan. Men geniet van de rust en de natuur terwijl je een prachtig uitzicht hebt op de bergen en de baai van SOUDA. 

Ligging

De villa is gelegen tussen Chania (30min) en Rethymnon (45min). Vanaf Chania luchthaven is de villa bereikbaar op slechts 45min (richting Rethimnon). De taxirit kost ongeveer 60€.

De villa ligt op 1.2km van het centrum van VAMOS, richting Kefalas, Litsarda. 

Vanuit Heraklion luchthaven is het ongeveer 1.30h rijden tot aan de villa.


De villa ligt aan het einde van een landelijke weg (zie onderstaande foto) op 255m hoogte boven de zeespiegel in de provincie APOKORONAS. Deze streek is gekend om zijn groene vegetatie en de nabijheid van de witte bergen bedekt met sneeuw tot in mei.

We raden aan om een auto te huren op de luchthaven met AVIS (geen garantie nodig) of met een lokaal autoverhuurbedrijf  (FLISVOS of AUTOCLUB), we kunnen u hierin begeleiden.

Dit is landelijk Kreta waar een vervoermiddel nodig is.

Een scooter of een fiets (of MTB) kan je huren in Almerida(6km) of in Kalyvis(6km) of Georgioupouli (11km).

 

©2017 alle rechten voorbehouden - villa Limani

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x