vakantiehuis villa maQuis

Villa maQuis, 

Wij houden zoveel van Griekenland, Kreta en de APOKORONAS dat we besloten om een nieuwe villa te bouwen op een boogafstand van Villa Limani.

Op een nog betere lokatie, prachtige ongestoorde uitzichten op de witte bergen, op de baai van SOUDA de open Egeïsche zee en de valei van Gavalochori. gelegen op de top van een heuvel in Xirosterni met 270° ononderbroken uitzichten over de volledige bergketen van de Lefka ORI tot de vallei van Gavalochori, Souda Baai en de Egeische zee. 

Deze nieuwe VILLA MAQUIS moet zal nog meer luxe bieden terwijl de gasten ongestoord kunnen genieten van de integratie in het Griekse landschap, terwijl het helemaal privaat is gelegen en toch gemakkelijk toegankelijk.

4 ensuite slaapkamers met elk hun eigen badkamer, verdeeld over 3 niveaus. Fitness gedeelte, privaat zout water zwembad - endless pool met een apart overdekt Greek style- "Lounge" gedeelte. Volledige buitenkeuken met fantastisch uitzicht

Voorzien van alle moderne technologie, volledige airconditioned, WIFI, hoge kwaliteit geluidsinstallatie, voldoende parking plaats.  

Geniet even mee van deze prachtige uitzichten

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x